Blogi

Etusivu / Blogi

Matkailun investoinnit ja rahoituskampanjan markkinointi


15.9.2017 / FlowHouse Oy / Digitaalinen markkinointi

Suomen matkailu on juuri nyt positiivisessa kierteessä. Saamme lukea tilastoja kasvavista matkailijamääristä eri markkina-alueilta, postauksia ja artikkeleita positiivisesti oudon ja erikoisen Suomi-kuvan leviämisestä eri viestintäkanavissa ympäri maailmaa tai nostoja maamme matkailukohteiden tarjonnasta moninaisissa trending-listauksissa.

Lue lisää

Vain muutos vie eteenpäin


25.8.2017 / Anne Kaakkuriniemi / Matkailumarkkinointi

Viime kuukaudet on ollut mukavaa seurata Suomen kansainvälistä näkyvyyttä, kotimaisen matkailun arvostuksen nousua, matkailualueiden kehittymistä sekä konkreettisesti että digitaalisuuden näkökulmasta unohtamatta yksityisten matkailuyritysten osaamisen kehittämistä ja toimia kohti parempaa näkyvyyttä ja löydettävyyttä.

Lue lisää

Facebook Business Banager mainostajalle ja usean tilin hallintaan


17.8.2017 / FlowHouse Oy / Facebook yrityksille

Facebook Business Manager on tuttu työkalu monelle mainostajalle, varsinkin jos hallinnoi useaa Facebook-tiliä. Mutta mikä se sitten on ja mitä hyötyjä siitä on yritykselle tai mainostajalle? Kurkistetaan tuttavallisesti kutsuttuna FBMn perustoimintoihin. FBMn kautta voit hallinnoida Facebook-sivujasi, mainoksiasi ja käyttää Power Editor-työkalua. Lisäksi voit tehdä muita edistyneitä toimenpiteitä sivuillesi. FBM pitää erillään sinun henkilökohtaisen  profiilisi ja yrityksen profiilit.

Lue lisää

Millaisia kuvia otan sosiaaliseen mediaan?


5.7.2017 / Salla Laajavaara / Sosiaalinen media

Kohtaako viesti ja kuva? Kuinka haasteellista on todellisuudessa löytää sopivia valokuvia some-sisältöihin? Onko aina kallein mainoskuva paras vaihtoehto vai iskeekö autenttisuus? Tässä pieni pahkinä purtavaksi. Kuvien on vastattava siihen viestiin ja mielikuvaan, jota tahdotaan luoda, sisällöllä on tavoite, ja sama tavoite pätee kuvasisältöihin. Kuva sosiaalisessa mediassa ei ole irrallinen muusta tekemisestä, vaan osa kokonaisuutta.

Lue lisää

3 vinkkiä suosittelumarkkinoinnista matkailuyritykselle/-alueelle


27.6.2017 / Anne Kaakkuriniemi / Matkailumarkkinointi

Matkailijat tukeutuvat yhä enenevissä määrin  päätöksenteossaan toisten matkailijoiden arvioihin ja kokemuksiin kohteesta tai palvelusta, puhutaan suosittelumarkkinoinnista.

Lue lisää

Lisää kierroksia matkailusektorille


13.6.2017 / FlowHouse Oy / Yleinen

Jouni Kärkkäinen on kutsuttu FlowHouse Oy:n toimitusjohtajaksi. Jouni tuo yhtiöön vankkaa osaamista liiketoiminnan kehittämisessä, palvelumuotoilussa ja erityisesti rahoitusratkaisuissa. Jounin lisäksi keväällä yhtiön hallitukseen kutsuttiin Laajis Oy:n osakas ja toimitusjohtaja Lasse Niivuori.

Lue lisää

Matkailun kasvuyrityksen näkökulmia digitaalisuudesta – Camp Land


18.5.2017 / Anne Kaakkuriniemi / Matkailumarkkinointi

Tiistaina 16.5. Rovaniemellä pidettiin ensimmäinen matkailualan yrityksille suunnatun kasvuohjelman, Tulevaisuuden matkailu – Kasvupolun, toinen kiitoratapäivä. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen.  Saimme olla mukana päivässä mylläreinä ja ehtihän Miikka myös tuomaroimaan. Mylläri on kasvun asiantuntija ja mukana Kasvu Open Kiitoratapäivissä haastamassa, auttamassa, kyseenalaistamassa, antamassa uusia näkökulmia sekä tarjoamassa ratkaisuvaihtoehtoja mukana olevien yritysten kasvusuunnitelmiin.  Päivän aikana saimme tutustua useisiin mielenkiintoisiin yrityksiin ja ideoihin ja ennen kaikkea – ihmisiin näiden takana!

Lue lisää

Snapchat – alusta aidolle tarinankerronnalle


11.5.2017 / Salla Laajavaara / Sosiaalinen media

Suosituimmat somekanavat, kuten Facebook ja Instagram ovat tuoneet myös palveluihinsa 24 tuntia säilyvät tarinat. Koko trendi sai oikeastaan alkunsa palvelusta nimeltä Snapchat. Siksi ajattelimme nostaa esiin tarinoiden alkulähteen.

Lue lisää

#matkailu100: yhteiselle matkalle Sirius Sport Resortin kanssa


21.4.2017 / FlowHouse Oy / Matkailumarkkinointi

Tarve digitaalisen markkinoinnin ymmärryksen kehittämiselle ja hydöyntämiselle on matkailualalla suuri. Tästä syystä päätimmekin osallistua Suomen juhlavuoden kunniaksi matkailualan edistämisen talkoisiin kehittämällä yhden matkailutoimijan digitaalista liiketoimintaa yhteistyössä yrityksen kanssa. Tahdommekin kerran vielä kiittää kaikkia mukaan hakeneita matkailuyrityksiä!  

Lue lisää

Miten Facebook-kilpailu järjestetään? | päivitetty 6.4.2017


6.4.2017 / Sanna Virtanen / Facebook yrityksille

Muistatko vielä miten tiukat Facebookin kilpailusäännöt olivat muutama vuosi sitten? Ainoa oikea sääntöjä noudattava tapa kilpailun järjestämiseen oli erillinen välisivu eivätkä ”tykkää ja jaa” –muotoiset kilpailut olleet sallittuja? Facebook on muuttanut kampanjasääntöjään vuosien aikana, viimeksi joulukuussa 2016, mutta olethan tietoinen, että ”tykkää ja jaa”* –kilpailut eivät nykyistenkään sääntöjen puitteissa ole sallittuja. Mites ne säännöt nyt oikein menikään?

Lue lisää
Vanhemmat julkaisut »