Digimarkkinoinnin koulutukset keväällä 2017

Etusivu / Digimarkkinoinnin koulutukset keväällä 2017

Koulutuksissa käymme läpi digitaalisen markkinoinnin lähtökohtia, asioita mitä tulee huomioida jokapäiväisessä tekemisessä. Tavoitteena on tehdä digimarkkinoinnista suunnitelmallista, jotta voidaan saavuttaa haluttuja tuloksia. Koulutukset sopivat erityisesti yrityksen markkinoinnista vastaaville ja ovat tarkoitettu kaikille yrityksille toimialasta riippumatta. Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksista, olethan yhteydessä Sannaan.

 

Analytiikkaa aloittelijoille
tiistaina 11.4 klo 13.30-16.30, Jyväskylä

Onko verkkosivustollesi lisätty Google Analytics, muttet tiedä miten sitä hyödynnetään? Tämä maksuton analytiikkatyökalu tarjoaa paljon muutakin kuin sivuvierailijoiden määrän ja parhaimmillaan se toimii yrityksen markkinoinnin ja myynnin tukena tarjoten tietoa asiakkaiden käyttö- ja ostotottumuksista. Valmennuspäivän jälkeen osaat tulkita analytiikan perusteita ja tehdä toimenpiteitä niiden pohjalta. Valmennus on tarkoitettu yrityksen markkinoinnista vastaaville henkilöille, jotka vastaavat markkinoinnin toteuttamisesta ja raportoinnista. Osallistujalla tulee olla pääsy ja täydet ylläpito-oikeudet yrityksen verkkosivuston analytiikkaan, valmennuksessa käytetään maksutonta Google Analytics -ohjelmaa.

 

Koulutuksiin ilmoittautuminen tästä.

 

Hinta: 100 € / koulutus (+ alv 24 %).
Suomen juhlavuoden teemalla; osallistuessasi kolmeen koulutukseen, saat henkilökohtaisen 100 minuutin maksuttoman sparrauksen sovittuna ajankohtana! Sparraus järjestetään kahden kuukauden sisällä viimeisimmistä koulutuksesta. Tutustu kouluttajiimme.

Katso tästä kaikki kevään 2017 koulutukset.