Autamme digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisessä, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisessä: apunasi on kokenut ja osaava digimarkkinoinnin asiantuntijatiimi. Jatkuva tuloksellinen digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen asiakkaillemme, hyödyntäen markkinointiautomatiikkaa ja analytiikkaa, antaa vahvan pohjan menestyvän markkinoinnin ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Nykyaikainen myynti ja markkinointi edellyttävät tiimityötä: emme ole vain ulkoinen markkinointitoimisto vaan uudenlainen yhteistyömallimme varmistaa henkilökunnallesi tai yrityskumppaneillesi tarvittavan osaamisen tuloksellisesta markkinoinnista. Lisäksi tarjontaamme kuuluu laaja kattaus erilaisia digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median palveluita, joita voit antaa asiantuntijoidemme toteutettavaksi.

Tyypillisiä työskentelytapojamme ovat valmennus paikan päällä tai verkossa, konsultointi sekä digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen.

Strateginen suunnittelu ja konsultointi

Maailma muuttuu ja yritysten liiketoiminta, asiakaspalvelu ja markkinointi siirtyvät yhä enenevässä määrin verkkoon. Sähköisten kanavien, markkinoinnin automatisoinnin ja uusien toimintatapojen on istuttava saumattomasti yritysten nykyiseen strategiaan. Autamme löytämään oikeanlaiset tavat siirtää asiakaspalvelua, liiketoimintaa ja viestintää verkkoon. Lue lisää strategisesta suunnittelusta ja konsultoinnista täältä.

Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media

Autamme asiakkaitamme näkymään oikeissa kanavissa kohderyhmää kiinnostavalla sisällöllä. Suunnittelemme ja toteutamme konkreettisia markkinointitoimenpiteitä, joiden tavoitteina voi olla verkkonäkyvyyden kasvattaminen hakukoneessa, verkkosivuston kehittäminen, sosiaalisen median markkinointi ja kampanjointi tai asiakasrekisterin kerääminen ja hyödyntäminen suunnitelmallisesti sähköpostimarkkinoinnin avulla.

Jatkuvasti asiakkaille toteuttamamme digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median kampanjat antavat meille tarkkaa tietoa niiden vaikuttavuudesta sekä eri työkalujen ja toimenpiteiden tuloksellisuudesta. Voit antaa ammattilaistemme hoidettavaksi mm. Facebook-kampanjat, Facebook-mainonnan, hakukonenäkyvyyden parantamisen Googlen työkaluilla (Google AdWords, hakukoneoptimointi) tai uutiskirjeen sisällöllisen kehittämisen ja teknisen toteutuksen.